El Bab kahramanları uğurlandı

El Bab'da şehit olan 3 kahraman bugün son yolculuklarına uğurlandı. 3 mehmetçik, İzmir, Konya ve Bitlis'te yapılan törenlere on bilerce yurttaş katıldı.

El Bab kahramanları uğurlandı

Komando Uzman Çavuş Muhammed Bozarslan, Bordo Bereli Astsubay Furkan Yavaş, Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak...

El Bab'da şehit olan 3 kahraman Mehmetçiği on binlerce yurttaş uğurladı son yolcuğuluğuna.

Bordo Bereli Astsubay Furkan Yavaş, 21 Aralık'ta şehit olmuştu. Memleketi İzmir'de yapıldı tören Furkan Yavaş için. Şehidin kız kardeşi asker parkası ve bordo bereyle uğurladı ağabeyini.

Ailesi vakur bir duruşla uğurladı evlatlarını. Şehidin emekli özel harekat polisi olan babası da tabutun başında dik duruşuyla verdi mesajı.

Furkan Yavaş ile birlikte şehit olmuştu Bordo bereli Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak da. İkizi Oktay Altınpamak da Deniz Kuvvetleri'nde teğmendi. Tören, Konya'nın Seydişehir ilçesinde yapıldı Altıparmak için. Ailesi İstanbul'da yaşadığı için dedesi İsmail Altıparmak'ın evinden helallik alındı.

''Dik duracağız. Ağlamak yok. Biz bir ölür, bin diriliz, Mermilerle yıkamadılar, kalleşlikle yıktılar. Ürktüler, korktular, kaçtılar senden. Oğlum 7 düvele karşı durdu". Bu sözlerle uğurladı şehit babası oğlunu. O da tıpkı iki oğlu gibi askerdi.

Piyade Komando Uzman Çavuş Muhammed Bozarslan memleketi Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Belediye Meydanı'nda yapılan törene yaklaşık 10 binlerce kişi katıldı.

Türk bayraklarının taşındığı törende PKK aleyhine sloganlar atıldı.

ulusalkanal.com.tr