John Wick filminin konusu ve oyuncu kadrosu... John Wick'in köpeğinin cinsi nedir? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek?

Bu akşam saat 20.00'de Star TV'de ekranlara gelecek olan John Wick filminin konusu nedir? John Wick oyuncu kadrosu... Filmde John Wick'in köpeğinin cinsi nedir?

John Wick filminin konusu ve oyuncu kadrosu... John Wick'in köpeğinin cinsi nedir? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek?

Son zamanların en iyi aksiyon filmi olarak gösterilen filmin başrolünde Keanu Reeves yer alıyor.

John Wick, emekliye ayrılmış bir tetikçidir. Emekliliğinin tadını çıkarırken karısının yakalandığı amansız hastalıkla hayatı altüst olur. Karısından kendisine kalan en değerli varlığı ve can yoldaşı köpeğidir. Ancak evine dalan üç gangster onu da öldürür. Gansterlerden biri, mafya babası Viggo Tasarov'un oğlu Josef Tasarov'dur ve John'un daha önce birlikte çalıştığı bir adamdır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi de kalmayan John Wick'in tek istediği intikamdır ve New York sokaklarında düşmanlarıyla nefes kesen bir kovalamacanın içine girer.

Filmde tüm intikamın fitilini ateşleyen köpek Daisy'nin türü "beagle"dır.

Filmin oyuncu kadrosunda; Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Adrianne Palicki, Bridget Moynahan, Ian McShane, John Leguizamo ve Willem Dafoe yer almaktadır.

JOHN WICK FRAGMANI

ulusal.com.tr

John Wick John Wick konusu