Her iki cephede hedef, mutlak galibiyet

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu. Hafta sonu Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak dev derbiyi, FIFA kokarttlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır yönetecek. Takımlar hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, her iki cephede hedef, mutlak galibiyet.

Her iki cephede hedef, mutlak galibiyet

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı, dev bir mücadeleye daha sahne olacak. Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde, lider Fenerbahçe, 7 puan gerisinde bulunan Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, derbiyi yönetecek hakemleri açıkladı. 30 Kasım Cumartesi akşamı oynanacak karşılaşmayı, FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır yönetecek. Saat 20.00'de başlayacak maçta, Bahattin Duran ve Tarık Ongun yardımcı hakem olarak görev alacak. Dördüncü hakemliğini Alpaslan Dedeş’in yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Süleyman Abay ve Koray Gençerler.

Öte yandan hazırlıklarını aralıksız her iki takım da galibiyeti hedefliyor.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde Can Bartu tesislerinde çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de eksik futbolcu bulunmuyor.

4 deplasman maçında son dakika golleriyle sahadan galip ayrılan sarı lacviertliler

Antalyaspor maçında son dakika golüyle kazanılan 3 puanın ardından futbolcuların, futtakımda morallarisaat 18.00'de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışmanın ilk 30 dakikası basına gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncularımız, yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Profesyonel Futbol Takımımız, Beşiktaş maçının hazırlıklarını 27 Kasım Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00'de başlayacak bu antrenmanın ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

ulusalkanal.com.tr

fenerbahçe beşiktaş derbi şükrü saraçoğlu stadı hakem cüneyt çakır