Elazığ'dan önemli çıkış

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Elazığspor, evinde Gaziantepspor’u 2-1 mağlup etti.

Elazığ'dan önemli çıkış

Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor, sahasında Gaziantepspor’u 2-1 mağlup etti.

Elazığspor'un cezası nedeniyle sadece kadın ve 12 yaş altındaki çocuk taraftarların izlediği maçta ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 33'üncü dakikada Batuhan Karadeniz ve 83’te Deniz Yılmaz attı. Gaziantepspor’un tek golü 90+1’de penaltıdan Cenk Tosun kaydetti.

Bu skorla Elazığspor puanını 31’e yükseltti ve haftayı çok önemli bir 3 puanla kapattı. Gaziantepspor ise 36 puanda kaldı.

Takım olarak bütünleştiklerini belirten Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, maçı böyle değerlendirdi.

"Mutlaka kazanılması gereken bir maçtı. Böyle maçlar futbolcuların üzerinde baskı oluşturur. Bu nedenle iyi oyun çıkmaz. Rakibin oyunu soğutmaya yönelik çalışmaları vardı. Gol pozisyonu geç oldu bu nedenle. Attığımız golle tempoyu yakaladık. Skor ne olursa olsun 1 gol önde olan 3 puanı alıyor. Biz başkan, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular bütünleşmiş durumdayız. Bu güzide şehrin takımını ligde tutmak için çabalıyoruz"

Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Bünyamin Süral ise Elazığspor'u tebrik etti.

"İki taraf da kazanmak için oynadı. Özellikle biz tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için bu maçı önemsiyorduk. Elazığspor da biraz avantaj sağlamak için maça kazanmak için çıktı. Yediğimiz 2 gol bizi geriye düşürdü. Ne kadar skoru yakalamaya çalışsak da başaramadık. Elazığspor’u kutluyoruz"

ulusalkanal.com.tr