Yıldırım'ın "Diğer partilerle Anayasa yapacağız" sözleri tepki topladı

Bastırılan Fethullahçı darbe girişiminin arından iktidar ve muhalefetten yükselen "Yeni Anayasa" sesleri tepkilere neden oldu. Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, darbecilerin bildirisinde de yeni Anayasa olduğuna dikkat çekti, Anayasa yapmak konusunda mutabık kalan AKP, CHP ve MHP'nin Atatürk Devrimleri için bir seçenek olmadığını söyledi. Milli Anayasa Hareketi Yöneticisi Birgül Ayman Güler de, "Böyle bir süreçte, yeni Anayasa Türkiye'nin ulusal ve üniter yapısını bozar" vurgusu yaparak hükümeti uyardı.

Bozguna uğratılan Amerikancı Fethullahçı terör örgütünün darbe girişiminin ardından, iktidar ve muhalefetten gelen "Yeni Anayasa" açıklamalarına tepkiler var.

Darbecilerin bildirisinde de yeni Anayasa vaadi olduğuna dikkat çeken Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Türkiye bu durumdan Atatürk Devrimleri ile çıkabilir" dedi.

Ulusal Kanal'da katıldığı "Ulusal Özel" programında konuşan Perinçek, yeni Anayasa masasına oturan muhalefet partilerini de eleştirdi.

Milli Anayasa Hareketi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Doktor Birgül Ayman Güler de, önemli uyarılarda bulundu, böyle bir süreçte yeni Anayasa'nın Türkiye'yi böleceğini söyledi.

Erdem Atay'ın "Ulusal Özel" programında sorularını yanıtlayan Güler, konuşmasında ilginç bir tespite de yer verdi.

ulusalkanal.com.tr