“Merhaba, ben Çapulcu Metin“

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi için yaptığı toplantıya katılan ünlü isimlere tepki yağdı. Ünlü isimler, sosyal medya üzerinden çok sayıda eleştiri aldı. Toplantıya katılan isimlerden biri de Metin Arolat'tı. Arolat, Erdoğan'la konuşması sırasında, "Merhaba, Ben Çapulcu Metin" diyerek protesto ettiğini açıkladı.

Başbakan Erdoğan'ın "Cumhurbaşkanlığı seçimi için vizyon belgesi'ni açıkladığı toplantıya birçok ünlü isim de katıldı.

Toplantıya katılan ünlüler, eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sanatçılar bölümüne oturtulan isimlere sosyal medyadan tepki yağdı.

Sosyal medyadaki eleştiriler nedeniyle, ünlüler Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi. Toplantıya katılımın ise menfaat karşılığı olduğu görüşü öne çıktı.

Eleştirilerin ardından müzisyen Metin Arolat, toplantı sırasında Erdoğan'ı protesto ettiğini açıkladı. Arolat, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Başbakan, sorunlarınızı dinleyecek" denildiği için daveti kabul ettiğini belirtti. Erdoğan'la karşılaştığında ise O'na, "Merhaba ben Çapulcu Metin" diyerek tepkisini ortaya koyduğunu söyledi.

"Ortam öyle küt diye konuşulacak gibi değil... Hayal ettiğim gibi rahat bir ortam hiç değil... Elimi uzatıyorum ve gözlerine bakıp 'Ben Çapulcu Metin Arolat' diye giriş yapıyorum... Bana bakıp gülümsüyor... Gülümsemiyorum... Sonra arkamdaki elini uzatıyor... İlerlemek zorunda kalıyorum..."

Arolat, toplantıda Erdoğan'la ikinci kez karşı karşıya geldiğini, bu kez de "kimse bizi ayıramaz" dediğini belirtti.

"Bizler siz, biz diye ayrılmaya çalışıldıkça birbirimizi daha çok seviyoruz. Daha da biz oluyoruz. Belki bilmiyorsunuzdur, belki yanınızdakiler size başka türlü aktarıyordur, ama biz hala biziz..."

ulusalkanal.com.tr

recep tayyip erdoğan sanatçılar