Yüksekova'da çatışma: 2 ölü, 1 yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde sokağa çıkama yasağı ilan edildi. Operasyon sırasında PKK ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. 2 terösist öldürüldü. Şırnak'ta ise Çarkendal Tepesi'ne PKK flaması asmak isteyen teröristler, polisin müdahalesiyle bölgeden kaçtı

Yüksekova'da çatışma: 2 ölü, 1 yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü.

Hakkari Valiliği, barikatların kaldırılması, için Yüksekova İlçesi'nde dün akşam saat 20.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan etti.

Polis ve jandarma özel harekat ekipleri, ilçede birlikte operasyon yürütüyor. Operasyonda sırasında PKK'lılar, güvenlik güçlerine roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Çatışmada PKK mensubu 2 kişi öldürüldü.

2 polis de saldırıyı hafif sıyrıklarla atlattı. Operasyonda, yaklaşık 50 barikat kaldırıldı, birçok hendek de kapatıldı.

Teröristler yine Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Çarkendal Tepesi'ne PKK flaması asmak istedi. Polis müdahale etti. Yaklaşık 2 saat süren ve yer yer patlama seslerinin duyulduğu çatışmada PKK'lılar flmayı asamadan bölgeden kaçtı.

PKK'nın kurşunları çevredeki bazı evlere isabet etti. Cizre halkı teröristlerin eylemleri yüzünden maddı hasara uğradıklarını söyledi.

PKK'lılar 3 gün önce aynı yere flama asmış, polis ekipleri indirip, yerine Türk bayrağı dikmişti.

ulusalkanal.com.tr

Yüksekova çatışma 1 yaralı 2 ölü