Ulusal Kanal Avrupa Temsilcisi Ali Derya Doğan yangının ardından herkesi destek olmaya çağırdı: "Düşmanı sevindirmeyelim, ekranımızı karartmayalım"

Ulusal Kanal Avrupa Temsilcisi Ali Derya Doğan, Can Karadut'un sunduğu Günaydın Türkiye programına bağlanarak dün çıkan yangın sonucu tüm Ulusal Kanal ailesine geçmiş olsun dileklerini sundu.

Ulusal Kanal Avrupa Temsilcisi Ali Derya Doğan yangının ardından herkesi destek olmaya çağırdı: "Düşmanı sevindirmeyelim, ekranımızı karartmayalım"

Ulusal Kanal Avrupa Temsilcisi Ali Derya Doğan, Can Karadut'un sunduğu Günaydın Türkiye programına bağlandı. Dün çıkan yangın nedeniyle herkese geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ali Derya Doğan, bu yangında can kaybının olmadığına dikkat çekti. Zarar gören malların ise telafi edilebileceğini vurguladı.

Seyircilere seslenen Doğan, "Bu yangını en yakınlarına gelen bir zarar olarak görerek yaralarımıza merhem olmaya davet ediyorum" dedi.

Ali Derya Doğan'ın konuşmalarından öne çıkan satırlar:

- "Atamızın bir cumhuriyet tarifi vardır, 'Kimsesizlerin, kimsesi' der. Biz de Ulusal Kanal'ı tarif ederken vatanseverlerin gerçek Atatürkçülerin, bağımsızlığın sesi diyoruz. Bu yüzden Ulusal Kanal'ın susmaması lazım."

- "Yurt dışında yaşayan tüm vatanseverleri kara gün dostu olmaya çağırıyorum. Yapabileceğimiz en güzel ve onurlu şey, bugün de bu yaralarımıza merhem olabilmek için gereken desteğin verilmesini bekliyorum."

- "İyi ki Ulusal Kanal var... Hani derler ya dost kara günde belli olur. İşte biz de düşmana karşı bu ekranı karartmadan dost olduğumuzu belli edelim."

ulusal kanal ulusal kanal yangın