Bahçeli, Davutoğlu'nu atasözüyle eleştirdi

Partisinin Grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Açılım sürecinin ihanet sürecine döndüğünü söyledi. Davutoğlu'nun Diyarbakır'dan Kandil ve İmralı'yı selamladığını' belirten Bahçeli, "İnanma dostuna, saman doldurur postuna" atasözü ile Başbakanı eleştirdi.

Bahçeli, Davutoğlu'nu atasözüyle eleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında Davutoğlu'na yüklendi.

AKP'nin çiftçiyi yüzüstü bıraktığını, hayvancılığın dibe vurduğunu kaydeden Bahçeli; "Saray'daki Recep değil Ermenek'teki Recep mağdurdur. Kaçakçı Rıza değil Balıkesirli Rıza mağdurdur. Rüşvetçi bakanlar değil, yoksulluğun ayazında buz kesmiş, işsizliğin karanlığında kalmış milyonlar mağdurdur" ifadelerini kullandı.

Ardından eleştiri oklarını Başbakan'a çeviren MHP Lideri; Davutoğlu'nun Diyarbakır kongresindeki sözlerine tepki gösterdi..

"Davutoğlu'nun Diyarbakır ve Batman'da yüz nakliyle başka kılığa bürünmesi fecaattir. Türkçe ile Kürtçeyi iki eşit kefeye koyması ender rastlanacak yozlaşma halidir" diyen Bahçeli "Kobaniyi selamlayıp alnından öpen Başbakan, açılım sürecini ihanet sürecine dönüştürmüş, Kandil ve İmralı'yı selamlamıştır" diye konuştu.

Bahçeli; Davutoğlu'nu "İnanma dostuna saman doldurur postuna" atasözüyle eleştirdi.

ulusalkanal.com.tr

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başbakan davutoğlu