Mustafa Koç son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Mustafa Koç, bugün son yolculuğuna uğurlandı. 56 Yaşındaki Mustafa Koç, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanında, dedesi Vehbi Koç'un yanına defnedildi

Mustafa Koç son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Koç için cenaze töreni düzenlendi.

Koç için ilk tören Üsküdar'daki Koç Holding Genel Merkezi önünde yapıldı. Buradaki şirket çalışanlarından alınan helalliğin ardından ünlü işadamının naaşı cenaze namazı için , Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'ne getirildi.

Koç'un tabutunun yanına eşi, çocukları, ailesi ve Koç topluluğunun adlarının yazdığı çiçeklerle, fotoğrafı konuldu. Ayrıca, tabutun kenarına Fenerbahçe logolu flama takıldı.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan başta olmak üzere iş ve spor dünyasından çok sayıda tanıdık isim katıldı.

Cami avlusunda kurulan çadırda, Koç'un babası Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşleri Ali ve Ömer Koç, karısı Caroline Koç ve kızı Esra Koç taziyeleri kabul etti.

Törenin ardından, Koç'un naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı'nda aile kabristanında dedesi Vehbi Koç'un yanına defnedildi.

HABER: GÖKHAN ÇELİK

KAMERA: İHSAN ULAK

ulusalkanal.com.tr

cenaze mustafa koç koç holding