Sabahattin Önkibar'ın 'Devlet Bahçeli ve Ülkücüler' kitabı hakkında toplatma kararı

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar'ın bugün piyasaya çıkan "Devlet Bahçeli ve Ülkücüler" kitabı hakkında toplatma kararı verildi. Önkibar'dan açıklama geldi.

Sabahattin Önkibar'ın 'Devlet Bahçeli ve Ülkücüler' kitabı hakkında toplatma kararı

Ankara 6. Asliye Hukuk Mahkemesi, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başvurusuyla Sabahattin Önkibar'ın bugün piyasaya çıkan "Devlet Bahçeli ve Ülkücüler" kitabı hakkında toplatma kararı verdi.

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar'ın "Devlet Bahçeli ve Derin Ülkücüler" kitabı bugün Kırmızı Kedi Yayınları'ndan piyasaya çıktı.

Dün, henüz kitap piyasaya çıkmadan, Devlet Bahçeli, Ankara 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak kitabın tedbiren dağıtımının durdurulmasını, dağıtılanların ise toplatılmasını istemişti.

Odatv'de yer alan habere göre; mahkeme bugün başvuru hakkında karar verdi. Kitabın dağıtımının durdurulması, dağıtılanların ise toplatılması kararına varılırken, kararın itiraza açık olduğu söylendi.

ÖNKİBAR'DAN AÇIKLAMA: BAHÇELİ'NİN KİM OLDUĞUNU YAZDIM

Ulusal Kanal'da Gülgûn Feyman Budak'ın sunduğu Nasıl Yani programına bağlanan Sabahattin Önkibar kitabının toplatılma kararı ile ilgili konuştu.

Önkibar, "Mahkeme kitabı görmeden toplatma kararı verdi. Bahçeli, panikte, piyasaya çıkmamış kitaba toplatma kararı verildi. Bu kitap bahçeli'nin ne olduğunu ortaya koyuyordu" dedi.

İşte o karar:

ulusalkanal.com.tr

devlet bahçeli aydınlık gazetesi sabahattin önkibar kırmızı kedi