Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un, Twitter hesabından Türkçe paylaştığı diyalog mesajına cevap verdi. Erdoğan 'Biz, sorunları diyalog yoluyla herkesin kazanabileceği bir çözüme kavuşturmak niyetindeyiz.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un sosyal medya hesabından Türkçe olarak paylaştığı 'diyalog' mesajına yanıt verdi.

Erdoğan, Türkiye’nin ısrarlı provakasyonlara aldırış etmeden sorunları diyalog yoluyla herkesin kazanabileceği bir çözüme kavuşmaktan yana olduğunu belirtti.

Erdoğan'ın açıklaması şöyle;

Türkiye Cumhuriyeti Devleti 2 bin yıllık geçmişi olan köklü ve kadim bir devlettir. Hiçbir komplekse kapılmadan, içinden geçtiğimiz tüm süreçleri vakur ve olgun şekilde yürütmekte, ısrarlı provakasyonlara asla aldırış etmemekteyiz. Biz, samimi her çağrıya kulak vererek diplomasiye olabildiğince alan kazandırmak, sorunları diyalog yoluyla herkesin kazanabileceği bir çözüme kavuşturmak niyetindeyiz. Ülkemizin bir damla suyunu da bir karış toprağını da bu vizyonla savunmayı sonuna kadar sürdüreceğiz.

ulusal.com.tr

cumhurbaşkanı erdoğan fransa