Yılmazer’in A takımında olan Özbek'in hangi dizilerle ilişkisi ortaya çıktı

Tahşiyeciler grubuna kumpas iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 polisten biri olan Bayram Özbek ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer’in A takımında olan Özbek'in operasyon dizisi olarak bilinen Tek Türkiye'nin diyalog yazarı, Kollama dizisinin de senaristi olduğu belirlendi.

Yılmazer’in A takımında olan Özbek'in hangi dizilerle ilişkisi ortaya çıktı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Tahşiyeciler grubuna kumpas iddiasıyla, F tipi örgüte yönelik başlattığı soruşturmanın 3'ncü dalgasında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer’in A takımına yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden biri olan emniyet müdürü Bayram Özbek'in F tipi örgütün operasyon dizilerinde görev aldığı ortaya çıktı.

Bayram Özbek'in yapılacak operasyonları önceden haber veren Tek Türkiye dizisinin diyalog yazarı, Kollama dizisinin de senaristi olduğu tespit edildi. Özbek'in ayrıca Samanyolu'nun ünlü hedef gösterme sahnesi olan "Karanlık Kurul"un da diyaloglarını yazdığı belirlendi.

Ali Fuat Yılmazer'in A takımındaki Özbek'in evinde yapılan aramalarda çok sayıda dinleme kaseti ve dinleme cihazı bulunduğu belirtilmişti. Dinleme cihazlarının ne kadar kullanıldığı ve kimlerin dinlenildiğine yönelik araştırmaların ise sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

ulusalkanal.com.tr

ali fuat yılmazer