Sevgilisi için yaptı, canını zor kurtardı!

Sevgilisine aşkını ispat etmek isteyen çılgın taraftar, rakip takımın taraftarları arasında kendi takımının formasını giyince canını zor kurtardı.

Sevgilisi için yaptı, canını zor kurtardı!

Güney Amerika ülkelerinden Peru'da Monumental de Lima stadında oynanan Sporting Cristal ile Universitario de Deportes arasındaki karşılaşmasında ilginç bir olay yaşandı. Sporting Cristal fanatiği biri Universitario de Deportes taraftarı olan kız arkadaşının " Beni gayet içten seviyorsan bunu kanıtlarsın ve bizim en radikal taraftarlar arasında kendi takımının formasını giyersin" sözlerini ciddiye alınca ölümden döndü.

Sporting Cristalli fanatik formasını Universitario de Deportes taraftarları arasında giydi ve sevgilisine "seni seviyorum" diye bağırdı. Olaydan habersiz Deportes taraftarları seni seviyorum bağırmasını formasına yaptığını sanarak Cristal fanatiğinin üzerine yürüyerek onu vurmaya başladılar. Kendisini güçlükle stadın tuvaletine atmak zorunda kalan şaşkın aşık burada uzun süre kalmak zorunda kaldı. Olayların büyümesi üzerine polis güçleri tuvalet önüne koridor oluşturdu. Polisin büyük çabası ile aşık taraftar olay yerinden kortej eşliğinde çıkartıldı ve bir araca bindirilerek canı kurtarıldı. Peru basını "Sevgilinize aşkınızı ispat etmeden önce iyi düşünün" başlıkları atarak futbol dünyasında böyle bir hadisenin ilk defa yaşandığına dikkat çektiler.

Mehmet ÇİFTÇİ

DHA