Bilişim ve sanat eğitimine ücretsiz erişim

Koronavirüs salgını nedeniyle okulların kapanması, bilişim ve uzaktan eğitim sektörlerini harekete geçirdi. Öğrencilerin bilişim ve sanat alanlarında öğrenmeyi kesintisiz sürdürebilmeleri için binlerce sayfalık online eğitim içeriği "vazgecme.org" adresinde ücretsiz erişime açıldı.

Bilişim ve sanat eğitimine ücretsiz erişim

Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle okulların kapanmasının ardından uzaktan eğitim alanında önemli bir sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. Bilişim Garajı, online bilim ve sanat eğitimlerini "vazgecme.org" sitesi üzerinden ücretsiz erişime açtı.

Kişisel gelişim içeriklerinin yer aldığı web sitesiyle çocuklar, gençler ve öğretmenler teknolojiyi, kişisel sanat becerileriyle birleştirip sayısız proje üretebilecek, kişisel gelişimlerine katkı sağlayabilecek.

Binlerce sayfalık online eğitim içeriği bulunan "vazgecme.org" sitesi bilgisayar kodlama, üç boyutlu tasarım, akıllı cihaz tasarımı gibi bilişim alanlarında içerikler sunuyor.

Uzaktan online eğitimler sayesinde, eğitimciye ve saate bağlı olmadan her zaman, her yerden erişilebilen zengin içeriklerle çocuklar ve ebeveynler bilimi ve sanatı kullanarak kendilerini geliştirebiliyor.

ulusal.com.tr

koronavirüs