İstanbul'un vatansever gençleri bu kongrede buluşuyor

TGB İstanbul, İstanbul’un tüm vatansever gençlerini 8 Nisan’daki İl Kongresine ve güçlerini TGB’de birleştirmeye davet ediyor.

İstanbul'un vatansever gençleri bu kongrede buluşuyor

“Her şey vatan için, her adım hürriyete” sloganıyla toplanan kongre, 8 Nisan Pazar günü saat 13.00’te RadissonBlu Hotel Şişli’de yapılacak. Yeni il başkanını ve il yönetim kurulunu belirleyecek olan TGBİstanbul üyeleri, bu kongreyle örgütsel atılımını yapıp üniversitelerdeki vatan mücadelesini bir adım daha ileri taşıma iddiasında.

“BÖLÜCÜ VE GERİCİLERİN UYKULARINI KAÇIRMAYA DEVAM EDİYORUZ”

“TGB İstanbul olarak kongremizi kritik günlerde topluyoruz. Amerika'nın terör örgütleriyle bölgemizi parçalama planları sona gelmiş bulunuyor. Trump'ın son açıklamasında belirttiği üzere ABD bölgeden çekilmenin planlarını yapmak mecburiyetinde kaldı. Başta ülkemizin kararlı duruşu ile beraber komşularımızla gösterdiğimiz ortak hareket vatan bütünlüğümüz için başarıları beraberinde getirdi. Mehmetçiğimiz Zeytin Dalı harekatıyla adım adım PKK/PYD'yi haritadan siliyor.”ifadelerini kulanan İl Başkan Yardımcısı Uğur Bıçaklıoğlu: “Geçtiğimiz 18 Mart'ta dünya gençliği ile beraber Afrin'deki Mehmetçiğimize selam göndermiştik, kongremizde de aynı kararlılıkla olacağız. Kahraman Türk ordusunun, Türk polisinin bir adım gerisindeyiz. Bu kıvanç duygusuyla tüm Türk Gençliğini TGB'de buluşturmaya, bölücü ve gericilerin uykularını kaçırmaya devam ediyoruz. Vatan bütünlüğünün ve Cumhuriyet Devrimi'mizin tapusu TGB; sınıf sınıf, fakülte fakülte büyüyeceği bir döneme girerken 8 Nisan'daki İstanbul Olağanüstü İl kongremiz bir şölen havasında geçecek. Milletimizin içi rahat olsun; evlatları vatan aşkıyla daha çok iş yapacak.” sözlerini kaydetti.

İl Sekreteri Nuray Kaya: “Bizler köklü bir tarihin mirasçıları olarak ülkemizin emperyalizmle olan onlarca yıllık savaşını başarıya ulaştıracak nesiliz. Yürüyüşümüz kararlı, eylemlerimiz güçlüdür. Ülkemizin bütünlüğü ve birliği için, aydınlık bir gelecek yaratmak için gençliğin üzerine düşen sorumlulukları biliyor ve yerine getiriyoruz. Türkiye'nin en birikimli ve en büyük gençlik örgütünde görev almaya davet ediyoruz.” sözlerini sarf etti ve tüm vatansever gençleri 8 Nisan Pazar günü TGB İstanbul İl Kongresine davet etti.

ulusal.com.tr

istanbul tgb