Mersin Eczacı Teknisyenleri Derneği 5.yılını kutladı

Mersin Eczacı Teknisyenleri Derneği (METDER) kuruluşunun 5. yılını kutladı. Sahil Martı Otel’in Deniz salonunda yapılan toplantıya katılım yoğundu. Üyeler dışında Derneğin Marmara Federasyon Başkanı Ali YALCIN, Federasyon Genel Sekreteri Ayşe DOĞAN, Adana METDER Başkanı Halit AKDOĞAN, Mersin Eczacılar Odası Yönetim Kurulu üyesi Esen PEKDAL, Hedef Ecza Deposu Yönetimi, Selçuk Ecza Deposu Yönetimi, Mersina Kül-tür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Mersin Eczacı Teknisyenleri Derneği 5.yılını kutladı

Toplantıyı Mersin Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Eczacı Teknisyenlerine te-şekkür ederek açtı. Daha sonra söz alan METDER Başkanı Bülent YILMAZ da; Derneğin kuruluş tarihini ve üyelerin sayısı hakkında bilgi verdi. Üye olsun olmasın tüm eczacı teknis-yenlerine hizmet verdiklerini söyledi.

Söz alan Ali YALCIN da konuşmasında; böyle bir gecede sizlerle birlikte olmaktan mutlu oldum. Federasyonun çalışması neticesinde bir akademik kariyer sahibi olduklarını söyledi.

Yemekte meslekte 30 yıl ve üzeri hizmet eden Teknisyenlere, derneğe emeği gecen diğer kurumlara ve yönetim kurulu üyelerine plaketleri verildi.

Yemek türküler ve oyun havaları eşliğinde devam etti. Saat 23 gibi toplantı sona erdi.

ulusalkanal.com.tr