''Erdoğan yoğun bakımda''

Başbakan Erdoğan yerel seçime bir ay kala, iki önemli ildeki miting programında değişiklik yaptı. Mersin mitingi iptal edildi, Eskişehir mitingi ise ileri bir tarihe ertelendi. Program değişikliğinin gerekçesi açıklanmadı. Eski AKP Milletvekili Fevzi İşbaşaran ise Erdoğan'ın yoğun bakımda olduğunu iddia etti. Bu iddia ise Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik tarafından yalanlandı.

''Erdoğan yoğun bakımda''

Yerel seçimlere bir ay kala, Başbakan Erdoğan'ın iki önemli miting programında değişiklik yapıldı.

AKP'nin Mersin'de yapmayı planladığı seçim mitingi iptal edildi. Eskişehir'de yapılması planlanan AKP mitingi ise ileri bir tarihe ertelendi. Eskişehir'in yerine Kırklareli miting programı alındı.

AKP'den değişikliklerin gerekçesi ile ilgili açıklama yapılmadı.

İstifa eden AKP Milletvekili Fevzi İşbaşaran ise twitterdan önemli bir iddiayı gündeme getirdi. İşbaşaran, "Başbakan yoğun bakımda... Allah kimseye böyle kader göstermesin! Bir hırsız olarak gitti... Asla üzülmem" ifadelerini kullandı.

AKP'lilerin provokasyonla suçladığı İşbaşaran, "Başbakanlık bir açıklama yapsın 'Haber yalandır, Başbakanımız programlarına aynen devam edecek' desin" mesajını paylaştı.

Bu iddia AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik tarafından yalanlandı. Çelik, Erdoğan'ın sağlığının iyi olduğunu belirterek, bugünkü Burdur ve Uşak mitinglerine katılacağını kaydetti.

ulusalkanal.com.tr