Pazartesi yeni yağışlı hava geliyor (Hava durumu)

Pazartesi günü akşam saatlerinde yeni bir yağışlı hava dalgasının geleceği açıklandı

Pazartesi yeni yağışlı hava geliyor (Hava durumu)

İstanbul Teknik Üniversitesinden Profesör Doktor Orhan Şen, pazartesi akşamı yeni bir yağışlı havanın geleceğini açıkladı.

Şen, geçen haftaki yağışın aynısı gibi Marmara ve Akdeniz bölgelerinin etkileneceğini belirtti.

Ayrıca, Şen, Karadeniz sahilinde yağmurun, İç Anadolu bölgesinin kuzey ve doğusu ile doğu bölgelerinde karın 2 gün daha devam edeceğini ifade etti.

Bu hafta sonu sonbaharın son günleri olduğu aktaran Şen, lodosun baş ağrısı yaratabileceği bilgisini de verdi.

Orhan Şen şu bilgileri paylaştı:

Karadeniz (orta ve Doğu) sahilinde yağmur İç anadolunun kuzey ve doğusu ile doğuda kar 2 gün daha devam edecek Batıda Hafta sonu Türkiyede güneş var dolayısıyla geceleri ayaz ve DON var.

Hafta sonu kendinize güzel bir sonbahar gezisi düzenleyin yakın çevrede olabilir aklıma gelen abant maşukiye trilye edirne gelibolu iğneada kıyıköy Belgrad Ormanları Güneş batmadan eve girin

Pazartesi akaşamı yeni bir yağışlı hava geliyor Geçen haftaki yağışın aynısı gibi Marmara ve Akdeniz bölgesi etkilenecek Şiddeti ne olacak takip ediyoruz.

Bu hafta sonu Sonbahar ın son günleri LODOS başınızı ağrıtabilir ama genede sarı yapraklar üzerinde yürümek ruh sağlığınızı etkilesede güzeldir.

Insanı Sonbahar İlkbahar dan daha çok etkiler Sarı yaprakların ağaçtan düşüşü hüzün vericidir ama genede aşk mevsimi olarak anılır İnsanlar bu mevsimde daha çabuk aşık olurlar Bu nedenle bu havaları olumlu değerlendirin

ulusal.com.tr

Hava durumu marmara