Rifat Mutlu'dan Ege İhracatçılar Birliği'ne ziyaret

Vatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doktor Rifat Mutlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Ege İhracatçılar Birliği Başkanını ziyaret eden Mutlu, "Mutlu İzmir" programını Ege İhraçatçılar Birliği Kordinatör Başkanı Jak Eskinazi'ye sundu.

Rifat Mutlu'dan Ege İhracatçılar Birliği'ne ziyaret

Ege ihraçatının bel kemiği olan Ege İhracatçılar Birliğini Vatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doktor Rifat Mutlu ziyaret etti.

Mutlu'yu EGe İhraçatçılar Birliği Kordinatör Başkanı Jak Eskinazi makamında ağırladı.

İkili görüşmede Çin ve Türkiye arasında ki gelişmeler değerlendirildi. Eskinazi ticareti de politikayı da doğru yapmak gerektiğini vurguladı.

Mutlu'nun Çin'in Kuşak Yol projesinin hatırlatması üzerine Eskinazi Çinlilerin İzmir'e Avrupa'ya açılan kapı olarak baktığını söyledi.

Mutlu, Eskinazi'ye seçim çalışmalarından bahsetti. İzmirlilerin iki seçenek arasında bırakamazdık dedi.

Eskinazi bu sene ihraçat hedefini Mutluya açıkladı.

Üretim azaldıkça köyden kente göçün olduğunu söyleyen Mutlu İzmir'de 67 bin traktörün olduğunu çoğunun haçizli ve çalışmadığını söyledi. Eskinazi de Üzerimize düşen görev tarım ve sanayiyi yerinden birleştirerek göçü tersine çevirebiliriz, dedi.

Görüşmenin sonunda Mutlu, Eskinazi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Karikatürlerle hazırladığı Mutlu İzmir Programını sundu.

HABER - KAMERA: ÖZGÜR DOĞU SAYMAZ

ulusal.com.tr

izmir vatan partisi