''Memeler'' Nihal Bengisu'nun aklına neden şimdi geldi!

''Memeler'' Nihal Bengisu'nun aklına neden şimdi geldi!

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, Taraf gazetesinin "Süleyman Şah, IŞİD'e veriliyor" başlıklı haberinin ardından Twitter hesabından Ahmet Altan'a yüklenen Nihal Bengisu Karaca'yı köşesine taşıdı.

İşte Önkibar'ın ilgili yazısı:

NİHAL BENGİSU VE KADIN MEMESİ!

Nihal Bengisu Karaca'yı işitmişsinizdir, türbanlı Tayyip yandaşı yazar.

Taraf Gazetesi önceki gün "Süleyman Şah Türbesi IŞİD isimli çeteye rehinelerin karşılığında rüşvet diye verildi" diye haber yapınca şu Tweet'i atıyor:

-"Bu haberi yapan gazete, yıllarca bir kiraz ağacı ve kadın memesine vatanın tümünü vereceğini söyleyen biri tarafından yönetildi."

Evet, Nihal Hanım meme üzerinden vatan-millet edebiyatı yapıyor ve o sözü eden Ahmet Altan'a yüklenerek bu şekilde Taraf'ı itibarsızlaştırmaya çalışıyor.

Peşinen söyleyeyim, Ahmet Altan o sözü ettiğinde biz onu hemen o dönem yazdığımız Yeniçağ'da topa tuttuk ve Altanlarla mahkemelik olduk. Dahası Yeniçağ Gazetesi 5 bin (milyar) lira bu davada benim adıma tazminat ödedi. Dolayısı ile Taraf ile Ahmet Altan'ın bizdeki değeri ortadadır.

Ancak nedense Nihal Bengisu o süreçte susmanın ötesinde Ahmet Altanları ve yayınlarını kutsayıp hep alkışlamıştı. Ne zaman Taraf Tayyip'e dokundurdu Nihal'ın aklına memeler geldi!

ulusalkanal.com.tr