Vatan'dan dünya çıkarması

Vatan Partisi yurt dışındaki iki önemli merkeze çıkarma yaptı. Partinin en deneyimli milletvekili adaylarından biri Şule Perinçek ABD'nin Başkentinde; en genç adayı Elif İlhamoğlu ise Suriye'nin başkentindeydi. Perinçek, Washington'dan, İlhamoğlu da Suriye'nin başkenti Şam'dan önemli mesajlar verdi.

Vatan Partisi'nin 7 Haziran seçimlerindeki önemli kadın adayları, dünyanın iki önemli Başkentinde temaslarda bulundu.

Vatan Partisi'nin en deneyimli isimlerinden biri, Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek Amerika'da yaşayan türklerin daveti ile Washington D.C'ye gitti. Perinçek, ABD'de yaşayan Türklerle bir araya geldi.

Perinçek, 7 Haziran'da Türkiye'nin önünde iki seçenek olduğunu söyledi.

Türkiye’nin en genç milletvekili adayı olan Vatan Partisi İstanbul 2'nci Bölge milletvekili adayı Elif İlhamoğlu ise Suriye'nin Başkenti Şam'daydı. İlhamoğlu, Beşar Esad’ın liderliğini yürüttüğü BAAS Partisi’nin 9. Genel Kongresi'ne onur konuğu olarak katıldı.

Önemli temaslarda bulunan İlhamoğlu, Baas Partisi Genel Sekreteri Hilal Hilal ile görüştü. İlhamoğlu, Suriyeli yetkililere "sizlere Türk gençliğinin, Türk halkının selamlarını getirdik" dedi.

Al Baath Gazetesi ve Suriye Televizyonu'na röportaj veren Elif İlhamoğlu, dünya amtiemperyalist gençliği olarak Suriye'nin bağımsızlık savaşına destek verdiklerini belirtti.

ulusalkanal.com.tr