Doğu tribünü yine kapalı!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 28 Şubat Cuma günü Medical Park Antalyaspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı karşılaşmada doğu tribünü yine kapalı olacak.

Doğu tribünü yine kapalı!

Beşiktaş'ın 28 Şubat Cuma günü Medical Park Antalyaspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı karşılaşmada doğu tribünü yine kapalı olacak.

Siyah beyazli kulüp, Kasımpaşa yönetiminin Recep Tayyip Erdoğan Stadı için yapılan anlaşmayı tek taraflı feshetmesinin ardından sezon sonuna kadar Olimpiyat Stadı'nı kullanma kararı almıştı.

Ancak Olimpiyat Stadı'nın doğu tribününde devam eden onarım çalışmaları nedeniyle kapalı olması, normal şartlarda olumsuz olan atmosferi daha elverişsiz hale getiriyor.

Siyah beyazlı yönetim kurulu, 27 bin kapasite ile stadın en yüksek kapasiteli doğu tribününün Antalyaspor maçında açılması için bugün İl Emniyet Kurulu’na başvuruda bulundu.

İstanbul Valiliği’nde yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrası onarım çalışmaları devam ettiği için 28 Şubat'taki Beşiktaş -Medical Park Antalyaspor maçında doğu tribünün yine kapali olmasına karar verildi.

Bu tribünden kombine kart alan taraftarlar maçı batı üst tribününden takip edebilecek. Siyah beyazlı kulup açık olan kuzey, güney ve batı tribünü için 33 bin 500 bilet satışa çıkartabilecek.

ulusalkanal.com.tr

spor toto süper lig beşiktaş medical park antalyaspor aos