Kırklareli Babaeski'de Vatan Partisi'nin afişleri yırtıldı

Hayır afişleri sökülüyor, çalışma yapanlar sözlü saldırıya maruz kalıyor... Hayır tahammülsüzlüğün en son yaşandığı illerden biri de Kırklareli oldu. Vatan Partisi Babaeski İl Başkanlığının bilboardlara astığı "Hayır" afişleri gece yarısı yırtıldı. İlçe Başkanı Zeki Metin konuyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Refaranduma 24 gün kala hem evet hem hayır çalışmaları sürüyor. Ancak Hayıra yönelik yapılan saldırılar dikkat çekiyor.

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde çalışma yürüten Vatan Partisi, bilbordlara "Hayır da birleş" afişleri astı.

Ancak 2 gün sonra bu afişler gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtıldı.

Konuyla ilgili Babaeski İlçe Başkanı Zeki Metin suç duyurusunda bulunduklarını ve konunun takipçisi olduklarını söyledi.

İstanbul Güngören'de bir üst geçitte AKP’nin ‘Evet’ pankartıyla CHP’nin ‘Hayır’ pankartı yan yana asılı. Ancak köprüden geçen bir kişi çevredekilere aldırmadan ‘Hayır’ pankartını sökerek köprüden indiriyor.

Samsun'da ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resminin asıldığı afiş tahrip edilmişti. Çarşamba ilçesinde bir üst geçite asılan "Sayın Genel Başkanım Hoşgeldiniz" yazılı pankarttaki Kılıçdaroğlu'nun yüzü kesilmişti.

"Hürriyet ve Memleket İçin Elele Platformu"nun çalışmaları da Trabzon'da engellenmişti. Hayır bildirisi dağıtanlar gözaltına alınmış ve sözlü saldırıya uğramıştı.

ulusalkanal.com.tr

vatan partisi kırklareli babaeski