Aziz Yıldırım'dan bombardıman

Aziz Yıldırım, yine gündem yaratacak açıklamalar yaptı! Yıldırım'ın dilinde Sivasspor maçındaki hakem kararları, 3 Temmuz süreci, şampiyonluk yarışı, G.Saray derbisi ve TFF'nin çirkin ve kötü tezahüratlara yönelik talimat değişikliği vardı.

Aziz Yıldırım'dan bombardıman

Uzun bir aradan sonra ilk kez bir deplasman maçına giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor maçı sonrası basın mensuplarının karşısına çıktı.

Sivasspor'u galibiyetinden dolayı tebrik, Sivasspor Yönetimi'ne de ev sahipliği için teşekür eden Aziz Yıldırım, ardından sözü maçın hakemi Yunus Yıldırım'a getirdi.

Egemen'in kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili konuşan Aziz Yıldırım, hakemin faul düdüğü çaldığı pozisyonda Egemen'in rakibine değmediğini savundu.

Yıldırım, 2 haftada kaybettikleri 6 puanın halledilebileceğini ama üzerlerine başka oyunlar oynandığını dile getirdi.

Ardından sözü yeniden şampiyonluğa getiren Aziz Yıldırım, iddialı bir açıklama yaparak "Galatasaray'ı Arena'da yeneceklerini söyledi.

Yıldırım, Sivasspor tribünlerindeki "Aziz Yıldırım şike yapsana" tezahüratına da tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım, hiçbir zaman şike yapmadıklarını ama şu anda özellikle alt liglerde teşvik ve diğer olayların çok yaşandığını belirtti.

"Biz çektik çekeceğimizi, yeter artık!" diyen Yıldırım, ardından sözü TFF'nin çirkin ve kötü tezahüratlara yönelik talimat değişikliğine getirdi.

ulusalkanal.com.tr