Buraya kadarmış

Galatasaray tam bir hayalkırıklığı yaşattı. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final için Chelsea karşısına çıkan Galatasaray, Stamford Bridge'de kayıpları oynadı... Maçın başında yediği golle gardı düşen Sarı-kırmızılılar, rakip kalede varlık bile gösteremen rakibine 2-0 yenilerek Avrupa defterini kapattı.

Buraya kadarmış

Bu maç, bir maçtan çok daha fazlasıydı... Aslan, Türk Telekom Arena'da 1-1 sona eren ilk maçın rövanşında Stamford Bridge'e çeyrek final vizesi için çıktı.

Ayrıca yeniden Londra'da 'mavi' tribünlerin karşısına çıkan Drogba için de çok duygusal bir karşılaşmaydı.

Galatasaray, çeyrek final umuduyla çıktığı maça istediği gibi başlayamadı. Henüz 4. dakikada hızlı gelişen Chelsea atağında Samuel Eto'o, Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra temsilcimiz, oyunu bir türlü dengelemeyi başaramadı. Chelsea'nin de devre sonunda atakları sıklaştı.

Dakikalar42'yi gösterdiğinde Chelsea Garry Cahill ile skoru 2-0'a getirdi ve maçın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise ev sahibi Chelsea, skoru korumak adına maçtaki tempoyu çok düşürdü.

Son bölüme kadar İngilizler skoru değiştirecek net bir pozisyon bulamasa da temsilcimiz Galatasaray da herhangi bir gol fırsatı yakalayamadı.

Maçın son dakikalarında ise Galatasaray oyun disiplininden oldukça uzaklaştı. Sarı-kırmızılılarda kaleci Fernando Muslera farkın açılmasına izin vermedi.

İkinci yarıda gol olmadı ve Galatasaray sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Sarı-kırmızılı temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi'ne 2. turda veda ederken, İngiliz ekibi Chelsea adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

ulusalkanal.com.tr