Başkan Öztürk'ten sahada denetim

Antalyaspor'un Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanı kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk, saha kenarından izledi. Ligde kötü günler geçiren Kırmızı-beyazlıların antrenmanında futbolcuların hırslı olduğu gözlendi.

Başkan Öztürk'ten sahada denetim

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor, Cuma günü sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, Portekizli teknik direktör Jose Morais yönetiminde yapıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda iki gruba ayrılan futbolcular, top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise Morais, forvet futbolcularına hücum, defans oyuncularına da savunma çalışması yaptırdı. Antrenmanda Eto'o, attığı gollerle beğeni topladı.

Antrenmanı Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi. Ligde 4 haftayı 1 puanla tamamlayan Antalyaspor'da, dün antrenmanda futbolcular ve teknik heyetle yaptığı toplantıda uyarıda bulunan Öztürk'ün, bugün de antrenmanı izlemesi dikkati çekti. Akhisar Belediyespor maçında 3 puanı hedefleyen Kırmızı-beyazlıların antrenmanda hırslı olduğu gözlendi. Sağ bacağından sakatlığı devam eden Emre Güral ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.