Vatan Partisi yerel seçim çalışmalarına hız verdi

Vatan Partisi İstanbul, Trabzon, Hatay, Ankara ve İzmir'de de seçim çalışmalarına devam etti.

Vatan Partisiİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İlker Yücel, İstanbul Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Yücel, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahcıvan ile görüştü.

Vatan Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Osman Erbil, merkezi Kadıköy'de bulunan Avrasya Şizofreni Derneği Başkanı Mustafa Alper'i ziyaret etti. Alper, Kadıköy Belediye'sinden engelli temsilcileri olarak herhangi bir hizmet alamadıklarını belirtti.

Sorunları dinleyen Erbil, belediye başkanlığı görevine geldiğinde öncelikle engelli derneklerini kiradan kurtaracaklarının sözünü verdi.

Vatan Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı İnci Güngör seçiim çalışmalarına Sürmene ilçesinde pazar esnafını gezdi.

Güngör çalışmalarına Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nu makamında ziyaret ederek devam etti. Projelerini anlattı

Vatan Partisi Hatay büyükşehir belediye başkan adayı Yunus Özgür Yıldırım ve Antakya belediye başkan aday Mehmet Çokluk Antakya'nın kalbi olan tarihi Uzun Çarşı ve Cumhuriyet Mahallesi esnafını gezdi.

Esnafı dinleyen Antak Belediye Başkan Adayı Çokluk, "değiştirmek elinizde" diyerek oy istedi.

Vatan Partisi İzmir Bornova İlçe Belediye Başkan Adayı Profesör Doktor Cengiz Çakır Seçim Çalışmaları kapsamında Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesini ziyaret etti.

Çakır bir dönem başkanlığını yaptığı Ziraat Mühendisleri Odasının taleplerini dinledi.

Vatan Partisi'nin Ankara'daki seçim çalışmaları da hummalı bir şekilde devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, Bilkent Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Ütopya ve Bilim Topluluğu'nun etkinliğine konuşmacı olarak katılan Oygür, belediye başkanı seçilmesi durumunda gençler için neler yapacağını anlattı.

Oygür, seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın ilçesi Çubuk'taydı.

Çubuk’ta esnaf, pazarcı ve halkın uğrak yerlerini ziyaret eden Oygür’e Vatan Partisi'nin Çubuk belediye başkan adayı İşçi Dursun Keskin de eşlik etti.

Ziyaretlerde Vatan Partisi'nin ekonomik krizden etkilenen esnaf için çözüm yolları anlatıldı. Bir yurttaş seçim çalışmaları sırasında Vatan Partili oldu.

ulusal.com.tr

izmir istanbul ankara trabzon vatan partisi hatay