Adım adım izliyorlarmış

Şanlıurfa'da 2 polisin evlerinde uyurken PKK saldırısına uğramasının ardından başlatılan çalışmalarda ilginç ayrıntılar ortaya çıktı. KCK’lı teröristlerin rütbeli polis ve askerlerin ikametgahlarına yakın bölgede ev kiraladığı ve güvenlik güçlerini saat saat takip ettiği öğrenildi.

Adım adım izliyorlarmış

PKK’nın şehir yapılanması KCK’nın asker ve polise yakın noktalarda yerleştiği tespit edildi.

Güvenlik birimleri, Şanlıurfa'da 2 polisin gece uyurken şehit edilmesinin ardından düğmeye bastı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nın da cenaza töreninde yaptığı konuşma dikkat çekmişti.

Çalışmalar sonucu ortaya çıkan ayrıntılar bazı gerçekleri gün yüzüne çıkarttı.

KCK'lı teröristlerin rütbeli asker ve polisi yakın takibe aldığı ve ikametgahlarına yakın bölgede ev kiraladığı ortaya çıktı.

İstihbarat bilgilerine göre PKK'lılar, takibe aldıkları güvenlik görevlisinin, kaçta kalktığından nereden alışveriş yaptığına, kaçta göreve gittiğinden kaçta eve döndüğüne kadar saat saat, dakika dakika not ettiği öğrenildi.

Malazgirt’te İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız ve Şemdinli’de Astsubay Ziya Sarpkaya'nın banka önünde saldırya uğraması takip edildiklerini yönündeki şüpheyi arttırdı.

Güvenlik birimleri bu son olayların ardından kendi birimlerini uyararak daha dikkatli olmalarını istedi.

ulusalkanal.com.tr