"Transfer döneminde mutlaka aktif olmaya çalışacağız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yönetimin yeni stat için yıldız oyuncu getirme isteğine olumlu bakıyor. Transfer planı hakkında konuşan Bilic, "Transfer döneminde mutlaka aktif olmaya çalışacağız" dedi.

"Transfer döneminde mutlaka aktif olmaya çalışacağız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, basın mensupları ile gerçekleştirdiği sohbet toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bilic, yönetimin Ağustos’ta tamamlanacak yeni stat için yıldız oyuncu transfer etme isteğine sıcak bakıyor. Bilic, "İstediğimiz bir tarzda yıldız oyuncu gelirse bundan memnun oluruz. Takımda bazı değişiklikler yapmayı planlıyoruz ama takımı tamamıyla değiştirmeyi planlamıyoruz. Her takım gibi bizde iyi giden takımı geliştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Hırvat teknik adam, transfer planını açıklayarak "Mutlaka transfer döneminde aktif olmaya çalışacağız. Birkaç yabancının sözleşmesi bitecek. Ama bu demek değil ki tamamı kulüpten ayrılacak" ifadelerini kullandı.

Dany'nin performansından memnun olduğunu belirten Bilic, "Dany, ne Slaven Bilic'in ne Önder Özen'in ne de başkasının oyuncusu, Dany Beşiktaş'ın oyuncusu. Asla ve asla kibirli davranan bir oyuncu değil. Tavrıyla ilgili hiçbir olumsuzluk yok. Elinden geldiğince uzlaşmacı davranıyor" dedi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini izlemeye giden Bilic, sarı-kırmızılı taraftarların ilgisinden memnun olduğunu belirtti. Bilic, "Oralara gitmemek, onların bu isteklerini geri çevirmek beni daha sıkı bir Beşiktaşlı haline getirmez. Belki bunu söylemek bile ayıp ama Beşiktaş'a sadakati tartışılmayan bir hoca olarak, rakiplerin evlerine gittiğinizde onların taraftarlarını görmezlikten gelmek, sizi Beşiktaş'a daha sadık bir hale getirmez. Kartal pençesini yapmak bile bizim adımıza bir artıdır, avantajdır" yorumunu yaptı.

ulusalkanal.com.tr