Gel Dese Aşk dizisi izleyicilerin büyük tepkisiyle karşılandı! Yapımcıdan açıklama gecikmedi

ATV'nin yeni dizisi Gel Dese Aşk, eşini aldatan bir erkeğin hayatını anlatmasından ötürü seyirciler tarafından tepki çekmiş ve sosyal medya üzerinden dizinin kaldırılması yönünde yorumlar yapılmıştı.

Gel Dese Aşk dizisi izleyicilerin büyük tepkisiyle karşılandı! Yapımcıdan açıklama gecikmedi

Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik'in oynadığı dizide Murat karakterinin, Bahar adlı bir genç kıza aşık olup yuvasını dağıtması ele alınıyor.

Yayınlandığı ilk günden beri tepkileri üzerine çeken dizinin yapımcısı bir açıklamada bulundu.

Osman Sınav, Senai Demirci ve Rahşan Çiğdem İnan'ın bulunduğu yapımcı kadrosu ortak bir yazı yayınlayarak dizinin sonunda ailesinden vazgeçen bir adamın pişmanlığının anlatılacağı ipucunu verdi.

İşte o açıklama:

Murat’ın kızının arkadaşı ile birlikte olduğu söylemi tamamen hikayeden bağımsız ve kötü niyetli bir çıkarımdır. Hikaye içinde asla ne ima edilmiş ne de zannedilen şekilde yer bulmuştur

Temennimiz odur ki, seyircimiz bu hikayeden çıkardığı hisse ile tıpkı kahramanlarımız gibi evliliklerinin kıymetini anlayacak, yapıtları yanlışların farkına varacaklardır.

Önemsemedikleri bir gülümsemenin, 'çok işim var' diye erteledikleri bir tatlı sözün kıymetini, bir diğerinin endişelerini küçümsemeden dinlemeyi, ben demeden önce biz diyebilmenin ferasetinin önemini kavrayacaklardır.

Henüz 4 bölümü yayınlanan Gel Dese Aşk adlı projemize yöneltilen haksız ve mesnetsiz yorumlar karşısında bu açıklamayı yapmak zarureti hasıl olmuştur. Tabii ki her zamanki gibi takdir seyircimizindir.

Saygılarımızla,

Osman Sınav

Senai Demirci

Rahşan Çiğdem İnan

Sinegraf

Gel Dese Aşk Gel Dese Aşk fragman