Şehitler son yolculuğuna uğurlandı

PKK saldırılarında şehit olan 5 kahraman bugün son yolculuğuna uğurladı. Törenlere binlerce yurttaş katıldı.

Şehitler son yolculuğuna uğurlandı

Mardin, Diyarbakır ve Van'da şehit olan askerler memleketlerinde son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki bombalı saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Polis memuru Mücahit Erbaş, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toprağa verildi.

Van'ın Gürpınar ilçesinde ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara ve Astsubay Erhan Yıldırım için Kocatepe Cami'nde tören düzenlendi.

Törenin ardından şehitlerin naaşı Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Nusaybin'de teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman Kütahya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Aynı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek'in de Afyon'da ebediyete uğurlandı. Törene 10 bin yurttaş katıldı. Şehit Kayseri Komando Tugay'ında görev yapıyordu. Geçici görevle Nusaybin'deki operasyonlara katılmıştı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bombalı saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Piyade er Mehmet Demir Kahramanmaraş'ta yarın toprağa verilecek.

Van'ın Gürpınar ilçesinde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Fırat Kılıç da yarın memleketi Erzincan'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Adana'da evrak dağıtımı yaptığı sırada silahlı saldırıya uğrayan polis Yılmaz Bozkurt, şehit oldu. Bozkurt yarın defnedilecek.

ulusalkanal.com.tr