HDP sevdalısı CHP’li Aksünger, FETÖ’cülerin kanalında Perinçek’e saldırdı

CHP’de ne işe yaradığı pek bilinmeyen medya mankeni PM üyesi Erdal Aksünger, şu günlerde FETÖ’cülerin gözde ismi oldu. HDP sevdalısı Aksünger, FETÖ'nün yasaklı sosyal medya hesabından Perinçek'e saldırdı.

HDP sevdalısı CHP’li Aksünger, FETÖ’cülerin kanalında Perinçek’e saldırdı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in “FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ezilmesini Sakarya Meydan Muharebesine benzetmesi”, sadece FETÖ’cüleri değil, bu işgal girişiminin başarısızlığına üzülen bütün kesimlerin tepkisini geçti. CHP’li Erdal Aksünger, sosyal medya hesabından “Seni çözmek, ihaneti çözmektir” mesajı paylaştı.

Bu mesajıyla firari FETÖ’cülerin radarına giren Aksünger, kökü dışarda FETÖ’cülerin Bold Medya isimli YouTube kanalına konuk edildi.

CHP'li Erdal Aksünger, burada da Perinçek'e saldırmayı sürdürdü.

CHP'li Aksünger'i konuk eden Bold Medya'nın paylaştığı mesajlardan biri...

HDP KURYESİ GİBİ...

Aksünger’in daha birkaç gün önce “HDP ile ittifak yapmalıydık” sözlerini kendisine sormuyor tabiki karşısındaki FETÖ’cü. Hani şu seçinin ertesi günü dağılan “Millet ittifakları” var ya, Aksünger seçim öncesi “HDP de bu kardeşlik ittifakında olmalıdır” diye kendini paralıyordu.

Mesela Demirtaş ve diğer HDP’li vekiller gözaltına alındığında "Demirtaş ve Yüksekdağ dahil birçok HDP'li vekil, evleri basılarak gözaltına alındı. Demokrasi adına daha karanlık bir güne uyanacağız!” diyen kendisi. Demirtaş’ın kaldığı Edirne cezaevine koşup saatlerce baş başa görüşen kendisi. Ankara’dan İstanbul’a sözde “adalet” için yola çıktıklarını söyleyip

“Berberoğlu bırakılsa da biz bu yürüyüşü bırakmayacağız çünkü ‘herkes için adalet diyerek başladık’ yürüyüşe... Tutuklu HDP milletvekilleri için de yürüyoruz” diyen de Aksünger’den başkası değil.

Ya da Demirtaş’ın cezaevinde yazdığı mesajın kuryeliğini yapıp sonra bunu “Demirtaş'ın İzmirlilere yazdığı barış ve kardeşlik mesajı taktire şayandır” diyerek İzmirlilere ulaştıran bir HDP’li vekil ya da PKK’nın dağ kadrosundan bir militan ya da canlı bomba değil Aksünger’in ta kendisi.

Dünyada eşi benzeri var mıdır bilinmez, bir partinin yöneticileri rakip bir partiye, üstelik adayları Kandil’de seçilen terör örgütünün taşeronu bir partiye oy istedi ve CHP’nin “kaygılı” seçmeni barajı atlattı HDP’ye.

Reklamdan sonra devam ediyor

KEŞKE HDP İLE İTTİFAK YAPSAYDIK...

'HDP meclis’e girerse dengeler değişir' yalanı da tutmadı. İktidar yine tek başına iktidar. Olan CHP’den savrulanlara oldu. Bundan ders çıkarmak bir yana Aksünger ve o kafadakilerin seçim üzerine yaptıkları naçizane değerlendirme “Keşke İyi Parti ile değil, HDP ile ittifak yapsaydık”.

HDPKK sevgilerini bir köşeye not edip Perinçek’e saldırayım derken FETÖ’nün kucağına oturmalarına değinelim. Malum 15 Temmuz ihanet girişiminin bastırılması, başta FETÖ’cüler olmak üzere bazı CHP’liyi de derinden etkiledi. Aksünger de onlardan birisi. FETÖ’cülerle koro olmuşlar “15 Temmuz tiyatroydu” deyip durdular. Perinçek’in 15 Temmuz sözleri çok dokunmuş anlaşılan.

AKSÜNGER'İN 'PARLAK' ÖZGEÇMİŞİ: EMLAKÇILIK TUTMADI, BİLİŞİMCİ OLAYIM

Peki kim bu son yıllarda CHP’nin parlattığı Aksünger. Biz bakınca kafasından yansıyandan başka bir parlaklık göremedik. CHP’ye Genel Başkan Yardımcısı, Kılıçdaroğlu’na da danışman olacak ne meziyetleri varmış diye kendi sitesindeki CV’ye baktık. Lisede iki sene sınıf başkanlığı yaptığını yazmış. Bu kadar parlak bir geçmişe sahip.

Mesela, Doğu Perinçek’in Dev-Genç’in başkanlığını yaptığı günlerde o daha yeni gelmiş dünyaya. 68 kuşağını kaçırdı diyelim, sonrasında devrimci mi oldu sanki. Kendi yazdığına göre futbola merak salmış, top peşinde koşuyormuş. Olmamış İzmir’e gidip “gayrimenkul danışmanlığına” başlamış. Futbolda ve emlakçılıkta dikiş tutturamayınca bilişim sektörüne girmiş olmalı, sonrasında CHP’ye “bilişim uzmanı” oluyor.

SEÇİM GECESİ PATLAYAN SİSTEMİ

Tek özelliği seçim öncesi basın karşısına çıkıp “Tüm önlemleri aldık, oylar çalınmayacak” açıklamaları yapmak. Hatta her seçim öncesi oyların sayılacağı sistemler kurup sonuçları “güvenilir” olarak açıklayacaklarını iddia ederler. Kendisini dinleyen CHP’liler “çok teknolojik sistemler kurulduğunu, bütün oyların CHP sistemine kaydedildiğini” falan düşünüp umut doluyor. Seçim gecesi Erdoğan balkonda konuşurken, arayın ki Aksünger CHP sistemine yansıyan sonuçları açıklasın. Son seçimden örnek verecek olursak CHP’liler oturdukları yerden, sosyal medya üzerinden “Sandıkları terketmeyin” mesajları verirken Aksünger de Anadolu Ajansı’nın verilerinin yanlış olduğunu söyleyip zavallı CHP’lilere gaz veriyordu. Sonradan anlaşıldı ki CHP’nin seçim sistemi çökmüş ya da hiç çalışmamış bile ve kendileri Anadolu Ajansı’nın YSK’nın sisteminden takip etmişler sonuçları. İşte böyle bir karakter Aksünger. FETÖ’ye PKK’ya sarılması, Perinçek’e saldırması bir yana Atatürk’ün kurduğu partinin kimlerin eline düştüğünü görmek üzüyor insanı.

Aksünger'in konuk olduğu sosyal medya kanalında firari FETÖ'cüler sık sık boy gösteriyor.

Aydınlık

chp fetö hdp