Partiler arası bayramlaşma ne zaman?

Her yıl yapılan partiler arası bayramlaşma programı belli oldu. Hangi parti kimi ne zaman ziyaret edecek? İşte partilerin bayramlaşma takvimi…

Kurban Bayramı'nın ikinci günü partiler siyasete bayram molası verecek.

Geleneksel olarak her yıl yapılan partiler arası bayramlaşma bu yıl da düzenlenecek.

Meclis'te yer alan partilerden ilk bayramlaşma AKP ile CHP arasında olacak. 22 Ağustos Çarşamba günü saat 9.30'da AKP Genel Merkezi'ni CHP'li heyet ziyaret edecek. AKP'nin karşılama heyetinin başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yapacak.

CHP'nin ise ziyaret heyeti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ile Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse'den oluşacak.

CHP'nin ardından sırasıyla MHP, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti ve İYİ Parti temsilcileri AKP'yi ziyaret edecek.

CHP'li heyet AKP'den sonra saat 10.00'da DSP, 10.20'de Vatan Partisi, 11.00'de İYİ Parti, 12.10'da da MHP ile bayramlaşacak. MHP'de karşılama heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Başkan Başdanışmanı Nevin Taşlıçay ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Yıldırım yer alacak.

Bayramlaşma faslı Vatan Partisi Genel Merkezi'nde de yapılacak. Vatan Partisi'ne ilk ziyareti Demokrat Parti saat 9.15'de yapacak. Sırasıyla DSP, CHP, Saadet Partisi ve İyi Parti Vatan Partisi ile bayramlaşacak partiler arasında yer alıyor.

Vatan Partisi'nin karşılama heyetinin başkanlığında Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Kars olacak. Kars'a Merkez Karar Kurulu üyesi Bülent Esinoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Rabia Ulaş eşlik edecek.

ulusal.com.tr

chp mhp AKP parti vatan partisi