Akar ile Akdağ askeri sağlık sistemini görüştü

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ askeri sağlık sistemini ele aldıkları bir toplantı düzenledi. Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında bir araya gelen ikili, askeri sağlık sisteminin ihtiyaç ve sorunları ile alınmasında yarar görülen tedbirleri masaya yatırdı

Akar ile Akdağ askeri sağlık sistemini görüştü

GATA'nın Sağlık Bakanlığı'na devredilmesiyle ordunun yaşadığı sağlık sorunlarının çözülmesi için Genelkurmay Karargâhı’nda sağlık zirvesi yapıldı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Sağlık Bakanı Recep Akdağaskeri sağlık sisteminin ele alındığı bir toplantı düzenledi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Akar ile Akdağ, dün Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında bir araya geldi.

Üst düzey yöneticilerin de katıldığı toplantıda, askeri sağlık sistemi masaya yatırıldı.

Toplantıda, Askeri Sağlık Sistemi’ne ilişkin ihtiyaç ve sorunların değerlendirildiği öğrenildi.

Genelkurmay Başkanlığı ve Sağlık Bakanlığı, konuya ilişkin yapılacak çalışmaları ve alınması gereken tedbirleri istişare etti.

15 Temmuz Amerika destekli FETÖ’cü darbe girişimi sonrası çıkartılan kanun hükmünde kararnameler ile GATA ve Askeri Hastaneler Sağlık Bakanlığı’na devredilmişti.

Askeri uzmanlar, GATA ve Askeri Hastanelerin sivilleştirilmesini sakıncalı bulmuş ve bu yanlışın düzeltilmesini istemişti.

ulusalkanal.com.tr

genelkurmay başkanı orgeneral hulusi akar Sağlık Bakanı Recep Akdağ Genelkurmay Başkanlığı Karargahı