Büyükçekmece'de düşen helikopter ile ilgili soruşturma başlatıldı - İstanbul haberleri

Büyükçekmece'deki helikopter kazasında hayatını kaybeden pilotlar Ahmet Bulut ve Alaattin Nacar ile Eczacıbaşı Rusya Direktörü Salim Özen İstanbul'da toprağa verildi. Öte yandan Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı 7 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Büyükçekmece'de düşen helikopter ile ilgili soruşturma başlatıldı - İstanbul haberleri

İstanbulBüyükçekmece'de düşen helikopterde yaşamını yitiren 2 pilot ve Eczacıbaşı Rusya Direktörü Salim Özen için İstanbul'da tören yapıldı.

Pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut için yapılan tören Selimiye Camii'ndeydi. Pilotların tabutuna Türk bayrağı sarıldı.

Asker ve sivil çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde pilotların yakınları uzun süre göz yaşı döktü.

Törenin ardından pilot Alaattin Nacar'ın cenazesi Şile Yeşilvadi Köyü Mezarlığı'nda, diğer pilot Ahmet Bulut'un cenazesi ise Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Direktörü Salim Özen'in cenaze töreniyse Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde yapıldı.

İş dünyasından önemli isimlerin de katıldığı cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Salim Özen, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Aynı kazada yaşamını yitiren Rus misafiler, İgor Kochergin, Luidmila Chuprova, Elena Badragan ve Aleksandr Vanin'in cenazelerinin de Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından Rusya'ya gönderileceği belirtildi.

Öte yandan 7 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.. Soruşturma da 2 savcını görev yapacağı ifade edildi..

ulusalkanal.com.tr

istanbul helikopter kazası büyükçekmece