'Türk Milleti iktidara yürüyor'

İşçi Partisi Denizli İl örgütü “ TÜRKİYE’Yİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ” diyerek Diyarbakır’da yapılan mitingi protesto etti. Gazi ilkokulu önünde yapılan eyleme yoldan geçen yurttaşlarda destek verdi.

'Türk Milleti iktidara yürüyor'

Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu “Son günlerin Türkiye tablosu şudur;Vatan bölünüyor.Meclisin başına türban geçirildi.Laiklik yok edildi Tayyip Erdoğan,Diyarbakır’dan bölünmeyi ilan etti! AKP’’Yeni Rejimi kurduk’’diyor.Artık bu iktidarı yıkmaktan başka çaremiz yoktur.29 Ekimlerde,10 Kasımlarda 100 bini aşkın Denizlili yurttaşlar ayağa kalkmış ve bu iktidarı yıkma kararını açıklamıştır. Tayyip Erdoğan,Bismil’de projeyi bütün açıklığıyla ortaya koydu.’’Diyarbakır değiştikçe,Irak değişecek,Suriye değişecek.’’Yani’’Önce Türkiye’yi böleceğiz,sonra Irak’ı ve Suriye’yi .’’Suriye ve Irak’ta kayaya Çarpan ABD,’’Büyük Kürdistan’ı’’uygulayabilmek için ‘’Diyarbakır’ı merkez yapma’’Planına sımsıkı sarıldı bunun için piyonlarını ileri sürdü. Planda AKP’nin baş ortağı PKK dır. AKP, ABD emperyalistleri tarafından PKK ile ittifaka kilitlenmiştir. AKP Kürdistan projesinin aleti olarak kullanılmaktadır. Tayip Erdoğan-Barzani buluşmasının anlamı budur. Plan aynı zaman da , Tayip Erdoğanları sandığa gömülmekten kurtarma operasyonunu da içermektedir.”dedi.

Kasapoğlu açıklamasının devamında ise siyasi partilere ve yurttaşlara Atatürk’te birleşme çağrısında bulundu.

TÜRKİYE’Yİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ

“Cumhuriyet güçlerinin önünde tarihi bir olanak var. AKP iktidarı lime lime dökülüyor. Önümüzdeki yerel seçimleri Milli Güçlerin kazanması için bütün şartlar elverişlidir. Buradan CHP’nin , MHP’nin yöneticilerine sesleniyoruz Yanlış yollara sapmayalım. Zikzaklar çizmeyelim AKP’nin ömrünü uzatacak, onlara koltuk değneği olacak politikalar izlemeyelim. Avrupa’nın , Amerika’nın elçilerine değil , Çınar Meydanını dolduran 100 binlerin sesine kulak verelim. Gelin ATATÜRK’ te birleşelim. Elele verelim , omuz omuza verelim. Milli bir güç birliği yaratalım. Gelin birlikte iktidara yürüyelim. Gelin gerici ve bölücü AKP iktidarından kurtulalım. Gelmezseniz bu mücadele siz olmadan da devam eder. Bu millet , bu büyük Türk Milleti eninde sonunda Ankara Kalesine Türk Bayrağını yeniden dikecektir. Bu kaçınılmazdır. Gelmeyen AKP’nin ve PKK’nın kaderini paylaşır. İşçi Partisi görev başındadır. İşçi Partisi vatan savunmasındadır . Türkiye’nin bölünmesine izin vermeyeceğiz. Diyarbakırsız Türkiye olmaz. Diyarbakır bizimdir. Diyarbakır Denizli’nin kardeşidir. Diyarbakır Türküyle , Kürdüyle Türk Milletinindir. Milletimizi birleştiriyoruz. Bölenleri yıkacağız. Bütün yurttaşlarımızı,bölünmeye geçit vermemek için ayağa kalkmaya, ATATÜRK’ ün iktidar yürüyüşüne katılmaya çağırıyoruz.”dedi.

Behiye Yaraşcı

ulusalkanal.com.tr