Başbakan Yardımcısı'na TGB ve TLB'den şok protesto

Başbakan Yardımcısı'na TGB ve TLB'den şok protesto

Başbakan yardımcısı Ali babacan İskenderun’a seçim bürosunun açılışı için geldi. Emniyet sıkı güvenlik aldığı için TGB İskenderun Şubesi yöneticileri ise Ali Babacan ve Sadullah Ergin’i havuzlu çarşıda protesto ederek basın açıklaması yaptı. TGB ve TLB adına basın açıklamasını İskenderun TGB başkanı Barış özer yaptı.

Kahrolsun AKP diktatörlüğü, Atatürk gençliği görev başında, Kardeşliğin şehri AKP’yi yıkacak, Katillerden hesabı gençlik soracak, sloganları attılar.

TGB’nin bulunduğu binaya ise “GEZİNİN, REYHANLI’NIN ADALETİN KATİLLERİ, HATAY’I KATLETMEYE ADAY OLMUŞLAR” büyük bir pankart astılar.

Barış Özer yaptığı basın açıklamasında adaleti katleden adalet bakanını gözlerimizin içine baka, baka Hatay büyük şehir belediyesinden aday gösterdiklerini belirtti.

Özer “Hatay’da 3 genci katledenler ve katlettikleri gibi üzerini örtemeye çalışanlar, Silivri’ye, Hasdal’a bu ülkenin yurtseverlerini, vatansever komutanlarını, kendi hazırladıkları sahte delillerle, hapsedenler, Reyahanlı’da 10.larca kişiyi katledenler, tecavüzü serbest bırakanlar, kendi yandaşlarının ceplerini dolduranlar, yolsuzluk karşısında görevini yapan polisleri görevden alanlar, bu gün itibaren internetteki uygulamalarımızı, bile kontrol altına almaya çalışanlar, özgürlük düşmanları şimdi kalkmış, Hatay halkı ile dalga geçer gibi büyükşehir belediye başkanlığına aday olmuşlar.

Bu ülkede bizler olduğu sürece vatan hainlerine, vatan satıcılarına, cumhuriyet yıkıcılarına, işbirlikçi ve Atatürk düşmanlarına geçit yok! Bu ülke de bu işbirlikçilere karşı en onurlu direnişi gösteren ve gösterecek olanlar şehrimizin başına gelir. Hatay Mustafa Kemal’in dediği gibi Hatay artık bizlerinde şahsi meselesidir. Ali İsmaillerin, Ahmet Atakanların, Abdullah Cömertlerin, Mustafa Kemallerin topraklarında Sadullah Erginlerin, Ali Babacanların, Recep Tayyip Erdoğanların yeri yoktur. Bu topraklara ayak bastıkları her an nefesimiz enselerinde olacak; ne demişti Ali İsmail “korkacaksın, titreyeceksin, yıkılacaksın adi hükümet” Bu topraklarda korka, korka, titreye, titreye, koruma orduları ile dolaşmaktalar, az vakitleri kaldı yıkılacaklardır.

Bu gün adaleti katleden eski bakan, Sadullah Ergin ile birlikte Başbakan yardımcısı Ali Babacan İskenderun AKP seçim bürosu açılışında buradalar, Arkadaşlarımız onarlı Ali İsmail davasının ertesi günü uyarmıştı. Bu bizim süreçteki ilk uyarımızda. Bu günkü uyarımızı buradan yapıyoruz; adaleti, dini, halkı, milli tüm değerleri, insanlığı katledenler bu topraklarda yeri yoktur. Onların yeri bir, birlerine düştükleri sözde efendilerinin yanıdır. Süleymaniye’de Türk askerinin başına çuval geçirenleri seyredenler, Vanda’ki çocuğumuzun cenazesini çulla taşırken, bu gün bakanlar çocuklarına bu milletin sırtından çuval, çuval para kazandıranlara son mesajımız, Bizler bu ülkenin Atatürk gençliği olarak bu çuvalları sizlerin yani hırsızların, katillerin, işbirlikçilerin, kafasına geçirip, sisleri o çuvallarla birlikte efendilerinizin yanına göndereceğimize söz veriyoruz.” Diyerek konuşmasını tamamladı.

Hüseyin Güler

ulusalkanal.com.tr