Muharrem İnce: "Ben partinin askeri değilim"

CHP'nin eski Milletvekili Muharrem İnce, Memleket Hareketi gezilerini sürdürüyor. Programı kapsamında Karadeniz’e giden İnce, Ordu ve Giresun’da esnafı ziyaret etti. Dikkat çeken çıkışını Artvin'de yaptı. Vatandaşlar, geziyi parti programı kapsamında yapmasını talep edince İnce, "ben partinin askeri değilim" dedi.

Muharrem İnce: "Ben partinin askeri değilim"

CHP'den bağımsız olarak başlattığı "Memleket hareketi" ile dikkat çeken eski milletvekili Muharrem İnce, "ben partinin askeri değilim" dedi.

Muharrem İnce, Memleket Hareketi kapsamındaki gezilerine devam ediyor. İnce, çıktığı Karadeniz turuna Ordu ve Giresun ile devam etti.

Karadeniz’de fındık üreticilerinin sorunlarına değinen Muharrem İnce, dünyadaki fındığın yüzde 65'ini üretmesine rağmen Türkiye’de 450 bin fındık üreticisinin çikolata fabrikalarının insafına bırakıldığını söyledi.

İnce, Giresun’da 22 Ağustos'ta sel felaketinin yaşandığı Dereli ilçesini de ziyaret etti. Yaklaşık 1 ay sonra vatandaşlara “geçmiş olsun” dileğini iletti.

Artvin’deki gezisi sırasında vatandaşlar İnce'ye "bu gezileri parti programı çerçevesinde yapmasını" söyledi. İnce'den gelen yanıt ise “ben partinin askeri değilim” oldu.

ulusal.com.tr

chp muharrem ince artvin Memleket Hareketi