2020'de neler olacak

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Japon Hitachi şirketi İstanbul'da Sosyal İnavasyon Forumu düzenledi. Forumda, sağlıktan güvenliğe, mobil gelişimden ulaşıma kadar yakın gelecekte kullanılması beklenen teknolojik yeniliklerin tanıtımı yapıldı.

2020 yılında bizleri hangi teknolojik yenilikler bekliyor. İstanbul, dünyanın yakın gelecekte kulananacağı yaşam ve teknoloji yeniliklerinin tanıtıldığı bir foruma ev sahipliği yaptı.

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Japon Hitachi firması ve ABD merkezli Frost Sullivan Danışma şirketinin ortaklaşa düzenlediği Sosyal İnavasyon Forumu'na katılım oldukça yoğundu.

Konferansa , bilişim ,elektronik, ulaşım, sağlık, telekomünikasyon ve diğer birçok konuda dünya çapında tanınan yerli ve yabancı şirketlerin üst düzey temsilcileri de katıldı.

Yaklaşık 7 saat süren forumda 2020 yılı ve daha sonrasında yaşanacak gelişmeler anlatıldı.

Teknolojik atılımlar gözlenerek yapılan sunumlarda, dünyanın 2020 yılında hemen hemen her alanda akıllı teknoloji dönemine girmesi bekleniyor. Yani, sağlıktan ulaşıma, eğitimden kent düzenlemesine kadar her şey akıllı sistemler ile kontrol edilebilecek..

Haber: Deniz Adalı Kamera: Bülent Ünal ulusalkanal.com.tr