Doğu Perinçek: Üretici Türkiye'nin baş tacıdır

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Antalya’da üreticilerle bir araya geldi. Türkiye'nin örtü altı merkezi Kumluca ileçesinde düzenlenen "Üretici Sorunları ve Çözümler Kurultayı’nda konuşan Perinçek "Üretici Türkiye’nin baş tacıdır. Üreticiler hükümet olacak" dedi.

Seracılığın baş kenti Kumluca'da Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal işbirliği ile düzenlenen Kurultay'dan üretim ekonomisinin manifestosu çıktı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Salim Mutaf'ın katıldıkları "Üretici Sorunları ve Çözümler Kurultayında üretim ekonomisi ve tarım konuları ayrıntılı olarak ele alındı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, devletin tüm yapılanmasını üretimi destekleyen unsurlar üzerine kurmasının önemine işaret etti.

Perinçek, 80'lerden günümüze üreticiyi kambur ilan eden sistemin çöktüğünü ilan etti.

Aydınlık Gazatesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel'in yönettiği kurultayda Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Salim Mutaf, tarım ve hayvancılıkta ulusal projelerin hayati önem taşıdığını vurguladı. Mutaf, Türkiye'nin bir an önce dışa bağımlılıktan kurtulması gerektiğini belirtti. "Yerli üretim için, Milli Hükümet."dedi.

Doğu Perinçek