Nuray Sayarı: Çocuğumun yanında uygunsuz hareketler yapıyorlar

Geçtiğimiz hafta Hayatta Her Şey Var programında kocası tarafından darp edilip aldatıldığı iddiaları ile gündeme bomba gibi oturan Nuray Sayarı 2. Sayfa programında tekrar açıklamalarda bulundu.

Nuray Sayarı: Çocuğumun yanında uygunsuz hareketler yapıyorlar

Aşkın Sayarı ile boşanma davalarının ilk celsesi dün görülmüş, Aşkın Sayarı ise mahkeme çıkışı, "Darp yok. Yemekten çıkmıştık, ayağı takıldı ve merdivenlerden düştü" iddiasında bulunmuştu.

Nuray Sayarı bunun üzerine Kanal'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefon ile bağlanarak, şimdiye kadar çocukları için sustuğunu söyledi.

Sayarı, " Ben eşimi aldatmadım o beni aldattı. Belgelerin hepsi verildi bunları nasıl açıklayacak. Evliliği boyunca aldatan bir kadınla neden evli kalmış peki? Sormazlar mı ’31 yıl nasıl evli kaldın’ diye... Aldatılan benim. Ben bir astroloğum, başkalarının hayatlarını yorumlayan bir insanım. Bunları görüp kendisine söylediğimde ‘ruh hastası’ deyip hastaneye yatmamla suçluyordu...

Bu kadınla hala aynı evde yaşıyorlar. Birlikte olduğu kişi de evli. Kendisine zina davası açtım. Bu ilişkiyi biliyordum ama benim çocuğumla ‘kankam’ diye tanıştırıyor o kadını. Çocuğumun yanında uygunsuz hareketler yapıyorlar. Sizin cinsel münasebetinize çocuğum niye şahit olsun? Beni çıldırtan da bu oldu. Hangi anne buna katlanabilir?" dedi.

Sayarı'nın en ciddi iddiası ise eşinin kendine sarf ettiğini söylediği sözler oldu. Sayarı, kocasının kendisini köpeklere yem etmekle tehdit ettiğini söyledi. Ve çocukları için artık bu konu hakkında açıklama yapmayacağını da belirtti.

ulusal.com.tr

# Aşkın Sayarı # nuray sayarı