Özel görevli Zekeriya

Bolu'ya düz savcı olarak atanan Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün İstanbul'daki lojmanını boşaltmadığı ortaya çıktı. Savcı Öz, Bolu'da görevliyken de apartman yöneticiliği bile kimseye bırakmamış.

Özel görevli Zekeriya

Ergenekon savcısıZekeriya Öz'ün düz savcı olarak Bolu'ya atanmasına karşın İstanbul'daki evini boşaltmadı. Savcı Öz, boşaltması gereken lojmandan taşınmazken apartman yöneticiliğini de bırakmadı.

Takvim Gazetesi'nde yayınlanan haberle, Zekeriya Öz'ün oturduğu lojmanda bile yönetim kurulu başkanlığı yaptığı ortaya çıktı. Öz'ün tayinin ardından apartmanda yeni yönetim seçimi yapıldı. Ancak Öz başkanlığındaki eski yönetim seçimi tanımadı ve evrakları devretmedi.

Haberde apartmanda yeni yönetim seçilmesine karşın Zekeriya Öz başkanlığında "paralel yönetim" oluşturulduğu belirtildi. Zekeriya Öz için "Özel Görevli Apartman Yöneticisi" ifadeleri kullanıldı.

Habere göre yönetim krizi nedeniyle aidat toplanamaması 30 ailenin kaldığı lojmanda aksamalara neden oldu.

Bolu'ya atanan Zekeriya Öz'ün İstanbul Bahçelievler'deki lojmanda ikamet süresi de 17 Temmuz'da dolacak. Bolu'da görevli olan savcı Öz lojman süresinin uzatılması için Adalet Bakanlığı'na başvurdu, ancak talebi reddedildi.

Zekeriya Öz'ün 20 Temmuz'a kadar İstanbul'daki lojmanını boşaltması gerekiyor.

ulusalkanal.com.tr

Zekeriya Öz ergenekon savcısı özel görevli