Devlet Bahçeli'den çıkış: Alayı gelsin

MHP'de gözler eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'da... Oğan'ın bugün Genel Başkanlık adaylığını açıklaması bekleniyor. İl Başkanları ile bir araya gelen MHP Lideri Bahçeli de, Oğan için "Saray projesi" yorumu yaptı.

Devlet Bahçeli'den çıkış: Alayı gelsin

MHP'de kurultay tartışmaları iyice alevlendi. Mahkeme kararı ile MHP üyeliğine dönen eski Iğdır Milletvekili Sinan Ogan'ın bugün genel başkan adaylığını açıklaması bekleniyor. Ogan'ın saat kaçta ve nerede açıklama yapacağı bilinmiyor.

MHP'deki muhalifler kurultay için çalışmalarını sürdürüken Genel Başkan Devlet Bahçeli, il başkanları ile buluştu. Bahçeli il başkanlarından tam destek aldı.

Ogan'ın partiye dönüş kararını eleştiren Bahçeli, "Sinan Oğan kararı yargının siyasallaşmasının göstergesidir. Tesadüf değildir. Bu bir saray projesidir" ifadelerini kullandı. Olağanüstü kurultay isteyen muhaliflere seslenen Bahçeli, "Alayı gelsin" dedi.

Öte yandan Meral Akşener’in de adaylığını açıklamak için Pazar günü yapılan MYK ile bugün yapılan il başkanları toplantısını beklediği iddia ediliyor. Kulislerde MHP yönetimin, Akşener’e ve muhalif isimlere delege bazında verilen destekleri yakın takibe aldığı, Akşener'e karşı önlem arayışında olduğu konuşuluyor.

ulusalkanal.com.tr