ABD'de süpermarket katliamı

ABD'nin Colorado eyaletinde bir markete silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 10’a yükseldi. Saldırganın olay yerine gelen polislere ateş açması sonucu ölenler arasında bir polis memuru da var.

ABD'de süpermarket katliamı

Colorado Boulder’da bulunan bir süpermarket pazartesi günü öğleden sonra silahlı saldırıya uğradı. Şüpheli, markete girip serbest bir biçimde etrafa ateş açtı. Müşteriler ve çalışanlar ateş açıldığında güvenli yerlere koştular.

Boulder Polis Departmanı ve SWAT ekipleri saldırının gerçekleştiği market dışında toplandı. Çatıya üç helikopter indi. Dükkanın önündeki pencereler kırıldı.

Vatandaş tarafından çekilen görüntüler ve internet üzerinden gerçekleşen canlı yayında memurların gömleksiz ve bacağından yaralı bir adama kelepçe taktığı görüntülendi. Yetkililer görüntüdeki kişinin şüpheli olup olmadığını belirtmediler.

Olay yerinde hayatını kaybedenler arasında olan polis memuru Eric Talley haricinde diğer dokuz kişinin kimlikleri açıklanmadı.

Derlenen araştırmalara göre saldırı, Atlanta bölgesindeki üç masaj işletmesinde sekiz kişinin hayatını kaybettiği 16 Mart olayı ardından ABD’de bu yıl yaşanan yedinci toplu katliam oldu.

polis olu saldırı şüpheli çatışma katliam silahlı saldırı Colorado abd silahlı saldırı atlanta ABD Atlanta SWAT