18 Martta Çanakkale’deyiz

Gezi eylemleri sırasında polisisin attığı gaz fişeği sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan’ın ölüm yıldönümü için TGB ve TLB Çorlu’da basın açıklaması düzenledi

18 Martta Çanakkale’deyiz

Çorlu Atatürk Meydanında düzenlenen basın açıklamasını TLB’li Başak Çelik okudu. Basın açıklamasına Vatan Partisi de destek verdi.

Berkin’i Emperyalistler ve İşbirlikçileri Katletti.

Başak Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Berkin’i faşist Akp dikdatörlüğü ve onun polisi katletti. Emperyalistler ve işbirlikçileri katletti. Haydi, kutlamalara başlayın! Eğlenceler yapın Yapabileceğiniz her şeyi yapın! O çok severek söylediğiniz deyimi tekrarlayın soranlara; “ibreti alem için yaptık. Ayaklar baş olmaz” deyin.

Yıkılacaksınız

Konuşmasına devam eden Çelik; “Ayağa kalkan Türk Milletine yapılan zorbalık ve katliam karşısında “emri ben verdim” diyen ve onunla kol kola olan Fettullahçı çete, hala farkında değilseniz, söylüyoruz. Kaybettiniz. Ve Yıkılacaksınız!

18 Martta Çanakkale’deyiz

Başak Çekil 18 Martta Çanakkale de olacaklarını söyleyerek şöyle devam etti. “Biz TGB ve TLB olarak Cumhuriyet yıkıcılarına karşı, Berkin’in katillerine, o çocuk katillerine karşı, gericiliğe, bölücülüğe karşı Atatürk’te birleşen gençlik olarak 18 Mart’ta Çanakkalede olacağız. Berkin’lerin katledilmediğini, gençlerimizin birbirine kırdırılmadığı bir Türkiye için Atatürk’ün halkçı devrimci Türkiye’sini yenide kurma kararlılığını göstereceğiz.” Dedi.

Haber-İmdat Şahin

ulusalkanal.com.tr