Ahmet Ercanlar'ın Galatasaray ile kavgası büyüyor! O FETÖ ve PKK paylaşımı olay oldu... Ahmet Ercanlar kimdir?

Futbol hakkında yazdığı yazılar ile tanınan Ahmet Ercanlar adlı gazeteci kimdir? Ercanlar'ın Galatasaray ile yaşadığı olay nedir?

Ahmet Ercanlar'ın Galatasaray ile kavgası büyüyor! O FETÖ ve PKK paylaşımı olay oldu... Ahmet Ercanlar kimdir?

CheMedya adlı platformun başında olan Ahmet Ercanlar'ın, sosyal medya hesabından Galatasaraylıları kızdıracak bir paylaşım geldi.

Koyu bir Fenerbahçeli olarak tanınan Ercanlar, son oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçında, Fenerbahçeli taraftarlar tarafından açılan "Seni de seni seveni de sevmiyoruz" yazılı pankartın tepkisi sürerken, olay bir paylaşımda bulundu.

Ercanlar, sosyal medya hesabından FETÖ ve PKK'nın fotoğraflarını birleştirerek, altına "Sizi de, sizi seveni de, sizin sevdiklerinizi de sevmiyoruz. Beni de dava edin" yazdı.

Ercanlar, daha sonra Atatürk ve Fenerbahçe'nin logosunun bulunduğu bir fotoğraf paylaşarak, "Ben bu tweetimde ne bir kulübe FETÖ'cü ne de başka bir şey diyorum. Herhangi bir kulübün ne adı ne de ismi geçiyor. Ne de bir imada bulunuyorum. Bunu üstüne alınanların kendi sorunu. Bu iki adamı da sevenlerini de sevmiyorum. Bu ülkeye zarar veren kim varsa nefret ediyorum" notunu düştü.

Ercanlar'ın bu paylaşımları, Galatasaraylılar tarafından büyük tepki gördü.

AHMET ERCANLAR KİMDİR?

10 yıla yakın Hürriyet Gazetesi'nde Fenerbahçe muhabirliği yapmıştır. Daha sonra ise kendi adıyla CheMedya'yı kurmuştur.

Sansürsüz Futbol adlı bir YouTube kanalı vardır ve Fenerbahçe hakkında paylaşımlar yapmaktadır.

Süleyman Aren ve Ulaş Eren adlı iki çocuğu vardır.

Ali ve Bana Fenerbahçe'yi Anlat adında iki kitabı kaleme almıştır.

ulusal.com.tr

Galatasaray fenerbahçe