Ulusal Kanal'da hedef Digitürk

Ulusal Kanal'ın Digiturk'e girmesi için gereken 3,5 milyon liranın önemli bir bölümü toplandı. Kimi kefen parasını, kimi evini, kimi evlilik yüzüğünü verdi. Ulusal Kanal Genel Müdür Yardımcısı Erdem Özdemir büyük seferberliği anlattı. Türk Milleti'ne seslenen Özdemir, son bir gayret ile kampanya hedefini tutturacaklarını vurguladı.

Ulusal Kanal'da hedef Digitürk

Ulusal Kanal'ın izleyicisi kanalın tek sahibidir. Kim zaman kameramanı olur, kimi zaman çaycısı, kimi zamanda kurtarıcısı... Bu kez ise 21 yıl önce kurulduğu kararlılıkla yeni hedeflerin kapısını aralıyoruz.

TİVİBU ve DİGİTURK'e girmek için yürüttüğümüz kampanyanın ilk başarısı 1 Ocak'ta TİVİBU'dan yayına başmak oldu. Şimdi ise DİGİTURK'e girerek sonuca ulaşacağız.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İzleyicilerimizin, gönüllülerimizin ve milletimizin desteğiyle Digiturk'e de gireceğiz.

Biz Türk Milletine inandık. Ve ihtiyaç olan 3,5 milyon lirayı tamamlama aşamasına çok yaklaştık. Fedakâr milletimizin seferberliği sayesinde 21. yılımıza atılımlarla başlıyoruz. Bu başarı hikayesinin başrolünde İzmirli Nezihe, Balıkesirli Hatice, Adanalı Erol, Muğlalı Serpen ve ismini sayamadığımız nicelerin var.

Kimler yok ki bu hikâyede. Madenci Ali, çiftçi Fatma, doktor Ayşe, ev hanımı Leyla, seyyar satıcı Mustafa... Kimi kefen parasını, kimi evini, kimi evlilik yüzüğünü verdi. Ulusal Kanal Genel Müdürü Erdem Özdemir büyük seferberliği anlattı.

Şimdi son bir gayret ile Ulusal Kanal'ın var edenler yine kolları sıvayacaklar. Digiturk'e girmek için gereken açığı tamamlayarak Ulusal Kanal gemisini limana sağ salim yanaştıracaklar.

ulusal kanal Digitürk türk milleti