Deniz Cora babasını son yolculuğuna uğurladı

Balyoz davasındaki ağır hapis cezalarına kalbi dayanmayan Emekli Koramiral Deniz Cora'nın babası Mehmet Cora toprağa verildi. Mehmet Cora için Fenerbahçe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. İki günlük cenaze izni alan Koramiral Cora babasıyla son kez vedalaştı. Törene, Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Eşref Uğur Yiğit ve Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele de katıldı.

Deniz Cora babasını son yolculuğuna uğurladı

Balyoz hükümlüsü Emekli Koramiral DenizCora'nın babası Mehmet Cora için cenaze töreni düzenlendi. Balyoz davasında oğluna verilen 18 yıl hapis cezasının onanmasının ardından kalp krizi geçiren Mehmet Cora, son yolculuğuna uğurlandı.

Özen izinle cenazeye gelen Emekli Koramiral Cora, babasını son yolculuğuna uğurladı, taziyeleri kabul etti.

Fenerbahçe Camisi'nde düzenlenen törene, Askeri Casusluk davasında tutuksuz yargılanan Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Eşref Uğur Yiğit ve Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele katıldı.

Hükümlü komutanların yakınları da Cora ailesinin acısını paylaştı.

Emekli Koramiral Cora, önce babasının Fenerbahçe'deki evine, daha sonra cenaze namazının kılınacağı Fenerbahçe Camisi'ne geldi. Cora'ya Yargıtay'ın Balyoz kararları soruldu, ancak yanıt vermedi.

89 yaşında yaşımını yitiren Mehmet Cora, için ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cora'nın cenazesi Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

Balyoz cezaevi cenaze Deniz