Doğu Perinçek'ten Deniz Baykal'a ziyaret

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yoğun bakımda olan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti. Hastane çıkışında konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye’nin umutla Deniz Baykal’ın iyileşeceği günü beklediğini söyledi

Doğu Perinçek'ten Deniz Baykal'a ziyaret

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yoğun bakımda olan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti.

Hastane çıkışında konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye’nin umutla Deniz Baykal’ın iyileşeceği günü beklediğini söyledi.

Siyasilerin, sanatçıların yoğun bakımda yatan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a ziyaretleri devam ediyor.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de Deniz Baykal’ı yattığı Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde dün ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Perinçek şunları ifade etti:

Deniz Baykal, cumhuriyet siyasetçisi, daima vatandan, milleten ve aydınlanmadan yana olmuştur. Siyasetimizde de analize dayanarak hedefleri olan örnek bir siyasetçidir. Türkiye onu bekliyor. Umutla bekliyoruz. Biliyoruz ki iyileşecek ve görevlerinin başına geçecek. Türk milletine, CHP’ye ve Deniz Baykal’ın ailesine geçmiş olsun diyoruz.

ulusal.com.tr

chp vatan partisi Doğu Perinçek Deniz Baykal